lørdag 7. juli 2012

Hytta er vår!

Endelig....etter laaaang ventetid fikk vi nøklene og kunne innta hytta vår :-)
Det hele starta i slutten av mars da vi så denne hytta ble lagt ut på Finn. Vi hadde akkurat "mista" nabohytta på forkjøpsrett så dette passa veldig bra. 1.april var vi og så og det falt i smak :-)
Og dermed starta prosjektet som skulle bli et lite mareritt etterhvert :-(
Megleren virka lite troverdig, han prata stadig "mot seg selv" og selv om vi la inn bud for å være med så sa han klart fra at han ikke kunne love å gi beskjed om evt bud som kom inn.......For hvis han glemte det kom vi til å bli så sure på han!! Vi fikk tilslutt akseptert budet - juhuu- men var avventende med jubelen siden det var 14 dagers forkjøpsrett for hytteforeninga. Så vi venta......Etter de 14 dagene tok vi kontakt med megler men han ville vente noen dager til, i tilfelle det kom noe i posten! En uke etter fristen kom det fram at megler hadde sendt melding om hyttesalget til feil mailadresse!!! Og istedet for å ta en tlf for å sjekke om mailen hadde kommet fram satt han da i tre uker og venta........
Da var det bare å vente 14 dager til. Ingen meldte seg heldigvis og da endelig selger kom hjem fra ferie kunne vi skrive kjøpekontrakt.
Da alt var iorden etter 12 ukers ventetid etter budet ble akseptert skulle vi endelig få nøkkelen :-) Vi pakka bil og henger og kjørte til Kongsberg hvor vi hadde avtalt med megler at han skulle legge nøkkelen på Esso. Men der var det ingen nøkler........grrrrr......er det mulig!! Så vi fant ut hvor han bodde, kjørte og henta han hos naboen og fikk han ned til kontoret for å få nøkkelen.
Jeg håper jeg aldri ser den udugelige mannen igjen.


 Skibakken ved siden av hytta, vi kan skli ned til skiheisen uten å måtte ta ett eneste stavtak!
 Sandvann med badebrygge. Her skal vi bade, ro, padle og fiske svære ørreter!

 Veien innover fra Blåbergkrysset.

Molteblomst på trappa :-)

Utsikt til Sandvann fra uteplassen!



Mye furu og en megastor peis......

Kjøkkenet var ganske bra :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar