torsdag 31. desember 2015

Godt nytt år!

 Det kom endel folk oppover de siste dagene og nå er det folk på neste alle hyttene! Det snødde ganske tett men vi hadde fin utsikt ned til hotellet.

 Året 2015 har vært et fint år! Det har vært lite snø noen steder på fjellet pga den har føyka bort, det ble noen skiturer i ganske mye vind, mest i motvind ;-) Thor, Sindre og jeg deltok i Bleløpet for første gang ( og det blir nok flere ganger :-)) 
Vi har høsta bra med mat her, for første gang prøvde vi egne poteter! Vi hadde noen poteter igjen og istedet for å ta de med hjem tok jeg og gravde de ned. Og de vokste og på høsten kunne vi kose oss med egenproduserte poteter :-) Det ble bra med blåbær, det var myyye og stor bær i år, litt multer ble det også.

Hytta har blitt veldig forandra utvendig i år. Den har fått et nytt stort vindu og en ny verandadør (og det er sååå deilig å kunne gå rett ut på verandaen) Sørveggen har fått ny panel og inngangen er også tetta og veggen har ny panel der også. Så nå er vi de eneste her med to-farget hytte ;-)
Og nå gleder vi oss til enda et nytt år på Fagerfjell, flere lange, fine turer, mange herlige kvelder, gode opplevelser og masse kos, akkurat slik hyttelivet skal være :-)

Godt nytt år!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar